Stopp i avloppet

Vi är experter på... aa du vet...

Enkelt hänt men ofta lika lätt att fixa!

Stopp i avloppet drabbar de flesta någon gång, ibland flera gånger och då kan det vara flera problem som kräver professionell hjälp. Rinner vattnet sakta eller står det helt still?

Det är inte alltid lätt att veta hur man ska gå tillväga för att lösa problemet. Ibland sitter stoppet i avloppet längre ner i rören. Vi har sett det mesta och löser det mesta - så känner du dig osäker hur du bör gå tillväga med ditt problem, slå oss en signal så hjälper vi dig!

Så håller du efter dina rör

Det går till viss del att förebygga stopp i avloppen genom några enkla knep. Avloppsrören i dina brunnar håller sig rena och fungerande när det rinner mycket vatten genom dem. Genom regelbunden spolning av varmvatten ser du till att rören hålls rena. Handfat kan med fördel emellanåt fyllas upp med så mycket vatten som möjligt för att sedan tömmas ut på en gång. I toaletten kan man hälla en full hink vatten och på så vis göra en manuell spolning. Propplösare är inte att rekommendera då det kan skapa frätskador i rören. Upptäcker du tidiga problem så som lukt från avloppen eller att det bubblar upp vatten i toaletten är den bästa lösningen att kontakta oss på Stureplans Rör direkt för rådgivning.

 

 

070-092 65 72

Kontakta oss

För snabbast kontakt angående bokning så skicka gärna ett sms så återkommer vi till dig så snart vi kan! Det går även bra att ringa eller fylla i formuläret. Vi jobbar självklart med ROT-avdrag för de arbeten som ingår i Skatteverkets vilkor för ROT-avdrag.

Kontakta oss